RICARDO J. DÍAZ LÓPEZ

FLOW CHECK CEO

En situacions d'estrès durant una immersió, bussejar amb un corrent en contra, desorientació o pèrdua del company, entrar en ambients confinats etc., el nostre ritme cardíac s'accelera i la nostra respiració és més ràpida.

Si el nostre regulador no treballa correctament, ja sigui per no haver passat la revisió a temps o per haver estat mal calibrat, podem tenir un accident de busseig, per això cada revisió que faig és un treball artesanal dirigit al benestar dels nostres clients.

AMICS

FEDERICO SOTO

Responsable Tècnic d’AQUA LUNG Espanya, APEKS i SUUNTO

Flow Check ha demostrat dia a dia ser un servei tècnic mereixedor de la confiança d'Aqua Lung, sent Servei Autoritzat per a reguladors a Espanya peninsular, els nivells de qualitat oferts en els treballs, així com les seves instal·lacions i maquinària, i especialment l'emissió d'un certificat en cada revisió que realitzen, fan que no només sigui un servei autoritzat, sinó recomanat.

SERGI PÉREZ

CEO - President RIVEMAR DIVE RESORT, S.L.

 

Bussejar segur implica fer-ho amb tècnica, coneixement i bon material, i en això últim, el bon manteniment dels nostres reguladors i armilles és crucial. En Rivemar, hem passat milers d'hores reparant reguladors per al nostre propi servei i per als nostres clients. Però des que Flow Check ens va oferir el servei de manteniment, vam decidir externalitzar aquest treball, perquè un bon manteniment requereix una atenció acurada i Flow Check ens dóna la garantia d'un excel·lent manteniment i ara ens podem dedicar més a la nostra funció principal que és l'entrenament de bussejadors recreatius tècnics i instructors, en lloc de passar hores al taller.

JAN BOELEN

Director Regional de EURO DIVERS SPAIN

 

Per a nosaltres la seguretat és el primer, per això confiem a Flow Check nostres equips, per la seva professionalitat, qualitat i les seves magnífiques instal·lacions.

SERGIO CAMPILLO

Instructor IANTD i Membre de la junta directiva del CIAS de Madrid 

En els temps que corren en el món del busseig és difícil trobar professionals en què dipositar la teva seguretat sota l'aigua, especialment la destinada al manteniment i reparació d'equips i reguladors. Flow Check ha cobert amb escreix aquest buit que tants bussejadors i Clubs de Busseig demandàvem, orientant-se a la professionalitat i la serietat en el manteniment de reguladors i fent de la passió pel busseig i el material, una forma de vida.

SERGI GARCIA

Fotògraf submarí SGFOTO

 

​Per aconseguir gaudir amb tranquil·litat i seguretat de la fotografia submarina necessito una confiança plena en l'equip. Aquesta confiança és la que han sabut donar-me a Flow Check amb un servei personalitzat i la garantia de les principals marques.

INMA MARIN

Instructora Tech Dive UTD i Directora She Dives

Després de deu anys dedicats a aquest sector sóc molt conscient de la importància de la piràmide evolutiva com a bussejador i com a professional. Consta de quatre blocs: L'EDUCACIÓ: ningú naixem sabent. LA COMUNITAT: la part social del busseig és el que realment ho fa divertit. L'EXPERIÈNCIA: els coneixements s'assenten amb la pràctica. EL MATERIAL: la majoria de nosaltres pensem que el material és etern i durador, i en la gran majoria de casos és així, però perquè això es compleixi ha de tenir un correcte manteniment. Per això el meu consell és que us deixeu assessorar per un professional del sector, en aquest cas Flow Check, us oferirà bon servei i de confiança.

ANDY EGAN

SSI Instructor Trainer 63142

 

SSI Instructor Trainer 63142

Veure els meus reguladors tornar a les meves mans més nets i bonics que quan eren nous, és una cosa que val la pena. Jo trio a Flow Check per revisar el meu equip de busseig per què trio perfecció i professionalitat.