ET CONTEM QUI SOM ...

2010a
2010a

2010c
2010c

2020d
2020d

2010a
2010a

1/12

FLOW CHECK

ÉS CREADA EN L'ANY 2010

com a empresa de serveis per oferir la millor opció per al manteniment de reguladors i equips de busseig. Neix en una habitació petita però amb la il·lusió de fer-nos grans, amb ganes i treballant dur.

FLOW CHECK ÉS LA MARCA DE SERVEI TÈCNIC OFICIAL

per equips de busseig el principal valor és la qualitat en els serveis que presta, per això hem desenvolupat procediments de treball que superen àmpliament els requisits de qualitat exigits pels fabricants de les marques d'equips de busseig líders de vendes a tot el mundo.Somos el Servei Tècnic Oficial de Scubapro i Halcyon Europe; i el Servei Tècnic Autoritzat de les principals marques de busseig, i tenim el taller de manteniment d'equips de busseig més gran d'Europa.

COMPROMÍS DE MÀXIMA QUALITAT,

donant caràcter oficial a tots els processos desenvolupats, FLOW CHECK ha estat certificada amb la norma ISO 9001: 2015 per SGS en Gestió de Qualitat de Processos d'acord i en Gestió de Qualitat Ambiental d'acord amb la norma ISO 14001: 2015. Innovant i perfeccionándonos constantment i utilitzant només recanvis autoritzats per les marques.

FLOW CHECK PROFESSIONAL,

donem servei a les cossos i forces de seguretat de l'Estat, Bombers i Exercito. Entre els nostres clients es troben piscifactories, empreses de busseig professional i companyies navilieres. El nostre continuat compromís amb la qualitat i servei als clients, ens ha permès no només creixement en volum, sinó el manteniment d'aquests al llarg de diversos anys d'una mútua relació de confiança, convertint-nos així en el taller de reparació d'equips de busseig més gran d'Europa.

bannerbueno (1).png

CERTIFICATS:

FLOW CHECK, és l'únic taller amb certificat de Gestió de Qualitat ISO 9001: 2015.

Dins de la seva gamma de serveis, comprèn revisions certificades de reguladors a demanda d'acord amb la norma EN250, EN13949, emetent un certificat de treballs realitzats signat sempre per un tècnic qualificat per la marca i amb habilitació per realitzar el treball. De la mateixa manera es procedeix a la resta dels equips als que prestem els nostres serveis, emetent certificats amb fotos de tots els treballs realitzats, en els diferents equips als quals donem servei.

IMG_0444.jpg

CERTIFICAT DE TEST CSTF DE ANSTI,

com garantia dels nostres serveis en reguladors, cada equip revisat s'ajusta i es calibra mitjançant un equip ANSTI, garantint que els valors d'esforç inspiratori i pressió intermèdia ajustats en l'equip són els recomanats pel fabricant, realitzant posteriorment com a garantia de la mateixa el test Computerised Service Test Facility, on queden registrats els valors descrits anteriorment, realitzant a més una comprovació de la feina requerit per a la primera etapa segons la norma EN250.

COMPROMÍS DE LLIURAMENT,

tots els serveis sol·licitats a FLOW CHECK són respostos en un màxim de 48 hores mitjançant document escrit, figurant també un compromís de lliurament màxima dels equips, això s'aconsegueix amb un gran esforç i mantenint un alt estoc de recanvis per evitar haver trencaments que puguin afectar el servei, sent la nostra única limitació la disponibilitat de recanvis en els comptats casos d'equips molt antics i / o descatalogats, o equips que presenten trencaments de peces a causa de caigudes accidentals o un altre tipus d'incidències. En aquests casos ens veiem supeditats a la disponibilitat dels productes per part dels proveïdors, sent habitual una demora de no més de 3 a 5 dies que, en la majoria d'ocasions, no arriba a afectar la data d'prevista de lliurament.

GARANTIA DE SERVEIS,

tots els treballs realitzats per FLOW CHECK tenen una garantia de 3 mesos tal com marca la normativa vigent en matèria de Comerç segons legislació de la Unió Europea i Espanyola, els clients poden exercir els seus drets d'acord amb la normativa en matèria de comerç, per aquest motiu, la nostra empresa sempre ofereix factura oficial a tots els clients de FLOW CHECK per protegir i garantir els seus drets com a consumidors.

3BUENO.jpg

VOLUNTAT DE MILLORA CONTINUA,

amb la intenció de millorar el nostre servei hem introduït una breu enquesta de satisfacció a tots els nostres clients per saber en què podem millorar i com podem fer que la seva experiència amb nosaltres sigui plenament satisfactòria.

ET CONTEM QUI SOM ...